Kotikuntoutuksen tavoitteena on iäkkään henkilön liikunta- ja toimintakyvyn edistäminen tukemalla itsenäistä, voimavaralähtöistä, toimintaa hänen omassa elinympäristössään. Kotikuntoutuksessa tulen asiakkaan luo hänen kotiympäristöönsä, joka voi olla koti, hoivakoti tai palvelukeskus.

Kotikuntoutuksen tavoitteet laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa ja näiden pohjalta laadin yksilöllisen harjoitusohjelman huomioiden asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Kotikuntoutuksen sisältö määräytyy siis asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan ja se voi olla esim. kotijumppaa (lihasvoima- ja liikkuvuusharjoitteet, tasapaino), yhdessä ulkoilua tai kodin ulkopuolella tapahtuvaa harjoittelua asiakkaan mieltymyksien mukaan (esim. vesiliikunta uimahallissa, liikuntapuistot jne.). Harjoittelu suunnitellaan kuitenkin aina yksilöllisesti niin että se on tavoitteellista ja turvallista.

Kotikuntoutuksen avulla voidaan ennaltaehkäistä ja hidastaa toimintakyvyn heikkenemistä ikäihmisillä ja auttaa elämään itsenäisesti pidempään. Parhaaseen lopputulokseen päästään kun kotikuntoutus on säännöllistä ja pitkäkestoista. Halutessasi voidaan sopia myös vain muutama käynti ja laatia esim. kirjalliset kotivoimisteluohjeet, joita voit toteuttaa itsenäisesti.

Kotikuntoutuksen etuna on liikkumaan rohkaiseva tuttu ja turvallinen ympäristö sekä ammattitaitoinen valmentaja, joka kannustaa ja ohjaa sinua positiivisella otteella! Yhdessä kuntoilu on monesti hauskempaa ja mielekkäämpää. Fysioterapeuttina pystyn huomioimaan sinun mahdolliset rajoitteesi liikkumisen suhteen.

Palvelun voi hankkia itselleen, pariskuntana tai vaikkapa läheiselle. Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus! Ensimmäinen 30 min tapaaminen on ilmainen eikä vielä sido sinua mihinkään. Tapaamisen aikana saat lisätietoa palvelusta jonka jälkeen voit tehdä päätöksen sopiiko tämä palvelu juuri sinulle.

Hinnasto

hinta/h hinta/kk
1kk/ 4 tapaamista 60€ 240€
3kk/ 12 tapaamista 55€ 220€
6kk/ 24 tapaamista 53€ 212€
1 tapaaminen 60€

Duo valmennus ( yhdessä kaverin, kumppanin kanssa) -25% normaalihinnoista.

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Kotikuntoutus sisältää:
- Valmennuspaketin mukaisen määrän tapaamisia
- Alkuhaastattelu
- Tarvittaessa kuntokartoitus: Lihaskunto, liikkuvuus, tasapainotestit
- Yksilölliset kirjalliset harjoitusohjelmat omaan käyttöön
- Puhelin- sekä sähköpostituki
- Tsemppi ja kannustus
- Tapaamiset á 60min

Yllä olevat ovat esimerkkipaketteja, kysy erikseen tarjous erilaisiin paketteihin!