Yksilöllistä liikunta-ohjausta sinulle, joka haluat aloittaa liikunnan harrastamisen turvallisesti, ohjatusti ja tavoitteenasi on terveellisempi elämäntapa. Ammattitaitoinen valmentaja opastaa sinua alkuun ja pystyy huomioimaan mahdolliset sairaudet tai tuki- ja liikuntaelinongelmat liikuntaohjelman suunnittelussa. Palvelu on yksilöllistä ja valmennuksen yksityiskohdat määräytyvät asiakkaan tavoitteiden ja henkilökohtaisten tarpeiden/mieltymysten mukaan.

Palvelu räätälöidään juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta, yhdessä kohti tavoitteita edeten. Sinun ei välttämättä tarvitse sitoutua mihinkään kuntokeskukseen vaan voimme harjoitella myös muualla, esim. sinun kodissasi, ulkona, pururadalla, liikuntapuistossa jne. Valmentamiset tapahtuvat asiakkan kanssa erikseen sovittavissa paikoissa, ja harjoittelupaikat valitaan aina sen mukaan, mikä on asiakkaalle järkevintä ja tavoitteisiin sopivinta. Palvelu ei ole kytköksissä mihinkään tiettyyn kuntokeskukseen, tarvittaessa esim. kuntosaliharjoittelu voidaan toteuttaa Oulun kaupungin kuntosaleilla. Tapaamispaikkojen yksityiskohdista voimme sopia tarkemmin ensimmäisen tapaamiskerran aikana. Palvelun avulla sinun on myös mahdollista kokeilla jotain uutta lajia, joka sinua kiinnostaa, vaikkapa lumikenkäilyä tai vesijuoksua. Valmentajan opastuksella uuden lajin opettelu on mukavampaa ja kynnys lähteä kokeilemaan jotakin uutta on matalampi kun mennään yhdessä!

Palvelu aloitetaan tekemällä lähtökartoitus ja mahdolliset kuntotestit. Näiden pohjalta suunnitellaan sinulle sopiva harjoitussuunnitelma, jota lähdetään toteuttamaan. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopivat ja mieleiset liikuntamuodot, jotta liikunnasta tulisi pysyvä elämäntapa.

Valmennus sisältää:
– Valmennuspaketin mukaisen määrän yhteistreenejä
– Viikkotuntiohjelman
– Yksittäiset harjoitusohjelmat
– Rajoittamaton sähköposti- ja puhelintuki

Ensimmäinen tapaaminen (30 min) on ilmainen eikä sido sinua vielä mihinkään. Tapaamisen aikana saat lisätietoa palvelusta, jonka jälkeen voit tehdä päätöksesi. On myös tärkeää että asiakkaan ja valmentajan henkilökemiat pelaavat - tämänhän voi tietää vain tapaamalla kasvotusten.

Minulle työssäni tärkeintä on luottamuksellinen ja avoin vuorovaikutussuhde asiakkaan kanssa. Haluan aidosti auttaa sinua löytämään liikunnan riemun ja sitä kautta terveellisemmän elämän!

Hinnasto

hinta/h hinta/kk
1kk/ 4 tapaamista 60€ 240€
3kk/ 12 tapaamista 55€ 220€
6kk/ 24 tapaamista 53€ 212€
1 tapaaminen 60€

Duo valmennus ( yhdessä kaverin, kumppanin kanssa) -25% normaalihinnoista.

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Kaikkien pakettien sisältö:
– Alkuhaastattelu
– Lihaskunto- sekä liikkuvuustestit
– Kirjalliset harjoitusohjelmat (harjoitusohjelman päivitys 2kk:n välein)
– Viikkotuntiohjelma
– Puhelin- sekä sähköpostituki
– Tsemppi ja kannustus
– Tapaamiset á 60min

Lisäpalvelut:
– Pelkkä ohjelma ja opastus kuntosalille tai kotijumppaan.
– Yksittäisiä ohjattuja tapaamisia haluamaasi paikkaan, esim. kuntosali,portaat, liikuntapuisto, pururata,koti.

Yllä olevat ovat esimerkkipaketteja, kysy erikseen tarjous erilaisiin paketteihin!