Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Lisäksi olen käynyt useita lyhyempiä liikunta-alan kursseja vuosien varrella. ”Kypsän keski-iän” saavuttaneena työkokemustakin on jo ehtinyt kertyä useita vuosia, sekä terveydenhoito- että liikunta-alalta. Olen työskennellyt aina ihmisten parissa, ohjaten ja opastaen, ja koen että juuri se on minun juttuni.

Liikunta on aina ollut intohimoni ja rakkain harrastukseni, joka on kuulunut elämääni lapsesta saakka. Matkan varrella olen harrastanut hyvinkin monipuolisesti eri lajeja. Nykyään uinti, kuntosali ja metsäkävelyt sekä pilates kuuluvat viikottaiseen ohjelmaani. Liikunnan ohella luonto on minulle erityisen tärkeä ja pyrinkin liikkumaan luonnossa aina kun mahdollista.

Liikunnan terveyttä edistävä vaikutus on varmasti kaikkien tiedossa, mutta joskus hyvien aikeiden toteuttaminen ei vain ole niin yksinkertaista. Tässä kohtaa voisin olla sinun apunasi, tsemppaamassa ja tukemassa. Minulle liikunta on aina ollut mukava ja iloa tuottava asia, ei ”hampaat irvessä” tekemistä tai suorittamista, ja tämän saman asenteen haluaisin välittää myös sinulle. Tehdään yhdessä harjoittelusta mielekästä ja motivoivaa.

Lähestymistapani valmennuksessa on ihmisläheinen ja lempeä, tule siis juuri sellaisena kuin olet!

Koulutus:
– Fysioterapeutti (Helsingin IV terveydenhoito- oppilaitos)
– Personal trainer (FAF)
– SeniorFit -ohjaaja (Suomen terveysliikuntainstituutti Oy)
– Asahi- Health -ohjaaja (Finevision)
– Useita lyhyempiä liikunta-alan kursseja

Erityisosaaminen:
– Kunto- ja terveysliikunta
– Kuntoutus
– 45+ vuotiaat asiakkaat
– Seniorivalmennus
– Tuki- ja liikuntaelinvaivat
– Luontoliikunta